APK - Autobedrijf van Brenk BV

APK

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
APK

Apk keuring bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Om veilig de weg op te kunnen moet elke auto voorzien zijn van een APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscontrole die door de overheid verplicht is ingesteld. Onze keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken of slijtages aan een auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Autobedrijf van Brenk bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Kesteren. Autobedrijf van Brenk werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren.

Gratis APK bij een grote beurt

Als u de APK keuring combineert met een grote beurt, voeren we de APK keuring gratis voor u uit! Bekijk meer informatie over de grote beurt op deze pagina.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken