Kleine beurt - Autobedrijf van Brenk BV

Kleine beurt

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Kleine beurt

Kleine beurt bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Met een kleine beurt voorkomt u schade aan uw auto. Tijdens een kleine beurt controleren we uw auto op meer dan 30 verschillende punten; zoals uw vloeistoffen, remmen, verlichting, accu en schokdempers. De vloeistoffen vullen we bij of vervangen we als het nodig is. Een kleine beurt voeren we meestal uit om het jaar of na elke 15.000 kilometer. Een kleine beurt is perfect te combineren met de APK keuring. In dat geval hoeft u de auto slechts één keer aan ons af te staan. Wilt u gebruik maken van een leenauto? Ook deze hebben wij tot onze beschikking.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken