Distributieriem vervangen - Autobedrijf van Brenk BV

Distributieriem vervangen

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Distributieriem vervangen

Distributieriem vervangen bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

De distributieriem is een van de meest belangrijke onderdelen van uw motor. Een versleten distributieriem kan namelijk schade toebrengen aan de motor. Het is daarom belangrijk om de distributieriem op tijd te vervangen. Een distributieriem wordt gemiddeld tussen de 120.000 en 150.000 km, of na drie tot vijf jaar vervangen. Aangezien elke auto ook weer anders is, kan dit afwijken. Heeft u twijfels over de staat van de distributieriem of wilt u weten wanneer uw distributieriem aan vervanging toe is? Kom dan langs op Spoorstraat 59 in Kesteren en laat onze professionals er naar kijken.

Wat kost het vervangen van een distributieriem?

De kosten voor het vervangen van een distributieriem zijn per merk en type auto verschillend. Wij volgen hierbij altijd het advies van de autofabrikant. Uiteraard kunnen wij u dit advies bij Autobedrijf van Brenk ook geven.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Afspraak maken