Reparatie - Autobedrijf van Brenk BV

Reparatie

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Reparatie

Autoreparatie bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf voor de reparatie van uw auto? Onze klanten beoordelen ons met een score van 9,5 op Klantenvertellen. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief, want we maken uitsluitend gebruik van originele en kwaliteitsonderdelen die alleen voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, zodat u weer gebruikt kunt maken van uw auto. Door de kennis en ervaring van onze professionele monteurs is uw auto bij ons in de goede handen. Wilt u tijdens het uitvoeren van de reparatie gebruik maken van een leenauto? Ook deze hebben wij voor u tot onze beschikking.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken