APK Kosten - Autobedrijf van Brenk BV

APK Kosten

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs

Wat kost APK Keuren?

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf voor het APK keuren van uw auto? Onze klanten beoordelen ons met een score van 9,5 op Klantenvertellen. Autobedrijf van Brenk levert de beste APK service tegen een scherpe prijs. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan nemen we altijd eerst contact met u op, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. We repareren alleen met uw goedkeuring. Wilt u tijdens het uitvoeren van de APK keuring gebruik maken van een leenauto? Ook deze hebben wij voor u tot onze beschikking.

Gratis APK bij een grote beurt

Als u de APK keuring combineert met een grote beurt, voeren we de APK keuring gratis voor u uit! Bekijk meer informatie over de grote beurt op deze pagina.

Prijzen APK bij Autobedrijf van Brenk

Het uitvoeren van een reguliere APK keuring kost voor een benzineauto € 39,95. Voor een auto op diesel kost een APK keuring € 45,00.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken