Onderhoud & reparatie - Autobedrijf van Brenk BV

Onderhoud & reparatie

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Onderhoud & reparatie

Auto onderhoud en reparatie in Kesteren

Het regelmatig onderhouden van uw auto is van groot belang voor de duurzaamheid en het waardebehoud van uw voertuig. Bovendien voorkomt preventief onderhoud dat u voor vervelende verassingen komt te staan. Tijdens de onderhoudscontrole bij Autobedrijf van Brenk, is het mogelijk, dat we niet goed functionerende onderdelen al in een vroeg stadium ontdekken. Voordat deze onderdelen schade aan uw auto toebrengen kunnen we ze op tijd repareren- of vervangen. Autobedrijf van Brenk verricht op professionele wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in- of in de buurt van Kesteren? Kom dan gerust bij ons langs.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Uw auto toe aan onderhoud?

Knippert de verlichting van de periodieke onderhoudsbeurt in het dashboard? Of vindt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Maak dan een afspraak en rij hier niet te lang mee door. Autobedrijf van Brenk bekijkt vrijblijvend uw auto en zorgt dat u vooraf weet wat de kosten van de onderhoudsbeurt zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0488 75 90 90 of mail naar info@autobedrijfvanbrenk.nl

Auto onderhoud in Kesteren, provincie Gelderland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Afspraak maken