Wanneer APK? - Autobedrijf van Brenk BV

Wanneer APK?

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs

Wanneer APK keuren?

Wist u dat u zonder geldige APK keuring niet de weg op mag? Doet u dit toch, dan riskeert u een hoge boete, die bovenop de boete komt die u ontvangt als uw auto niet voor de vervaldatum is goedgekeurd. Bovendien kan uw verzekeringsmaatschappij weigeren om mee te werken als u met een ongekeurde auto bij een ongeval betrokken raakt. Zorg ervoor dat uw auto op tijd (voor de vervaldatum) gekeurd is!

Wanneer verloopt mijn APK?

Wilt u graag weten wanneer uw auto gekeurd dient te worden? Doe dan de check op het RDW register. Vul uw kenteken in en u ziet bij het blok “Vervaldata en historie” de APK verloopdatum. Onze klanten ontvangen automatisch 2 maanden en 3 weken voor de apk-vervaldatum een reminder om de apk te verlengen.

Gratis APK bij een grote beurt

Als u de APK keuring combineert met een grote beurt, voeren we de APK keuring gratis voor u uit! Bekijk meer informatie over de grote beurt op deze pagina.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken