Wanneer APK?

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs

Wanneer APK keuren?

Wist u dat u zonder geldige APK keuring niet de weg op mag? Doet u dit toch, dan riskeert u een hoge boete, die bovenop de boete komt die u ontvangt als uw auto niet voor de vervaldatum is goedgekeurd. Bovendien kan uw verzekeringsmaatschappij weigeren om mee te werken als u met een ongekeurde auto bij een ongeval betrokken raakt. Zorg ervoor dat uw auto op tijd (voor de vervaldatum) gekeurd is!

Wanneer verloopt mijn APK?

Wilt u graag weten wanneer uw auto gekeurd dient te worden? Doe dan de check op het RDW register. Vul uw kenteken in en u ziet bij het blok “Vervaldata en historie” de APK verloopdatum. Onze klanten ontvangen automatisch 2 maanden en 3 weken voor de apk-vervaldatum een reminder om de apk te verlengen.

Gratis APK bij een grote beurt

Als u de APK keuring combineert met een grote beurt, voeren we de APK keuring gratis voor u uit! Bekijk meer informatie over de grote beurt op deze pagina.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Afspraak maken