Auto uitlijnen - Autobedrijf van Brenk BV

Auto uitlijnen

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs

Auto uitlijnen bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Merkt u dat uw auto scheef trekt of dat het sturen te licht of juist te zwaar gaat? Dan is uitlijnen van uw auto nodig! Voor optimale wegligging, minimaal brandstofverbruik en minimale slijtage aan uw banden is goede uitlijning erg belangrijk. Banden die niet correct zijn uitgelijnd, worden daardoor een onnodige kostenpost en zijn bovendien ook onveilig. Uw auto uitlijnen is daarom een relatief goedkope oplossing om juist weer geld te besparen. Ons advies is dan ook om jaarlijks of om de 20.000km de uitlijning te laten controleren.

Uitlijnen vs balanceren

Bij uitlijnen denken we aan de ophanging van de wielen, of deze in de juiste stand staan. Dit zorgt ervoor dat de banden niet verkeerd afslijten. Het uitbalanceren van de wielen betreft het in balans brengen van de velg en band. Als er onbalans is, dan worden er loodjes geplaatst op de velg waardoor de banden soepel lopen in elk toerental. Dit verhoogt het rijcomfort en brengt trillingen naar een minimaal niveau. Autobedrijf van Brenk verzorgt het uitlijnen en balanceren van uw wielen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.
Afspraak maken