APK verlopen - Autobedrijf van Brenk BV

APK verlopen

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs

APK Verlopen? Voorkom dat u te laat bent!

Niemand wordt blij van een boete. Voorkom dat u te laat bent met uw APK keuring. Autobedrijf van Brenk helpt u herinneren aan de APK vervaldatum. Geef ons uw e-mail adres en kenteken door, dan sturen wij ruime tijd voor de vervaldatum een reminder wanneer uw APK keuring verlengt dient te worden. Onze klanten ontvangen automatisch 2 maanden voor de apk-vervaldatum een reminder.

Wanneer verloopt mijn APK?

Wilt u graag weten wanneer uw auto gekeurd dient te worden? Doe dan de check op het RDW register. Vul uw kenteken in en u ziet bij het blok “Vervaldata en historie” de APK verloopdatum.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken