Airco onderhoud - Autobedrijf van Brenk BV

Airco onderhoud

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Airco onderhoud

Airco onderhoud bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

De airco in uw auto heeft ook onderhoud nodig. Eens per 2 jaar dient de airco te worden gevuld en is het verstandig de airco te reinigen. Dit verminderd de aanslag van bacteriƫn- en zorgt voor maximale koelcapaciteit. Bovendien zorgt de reiniging er ook voor dat er geen nare geuren ontstaan. In de winter zorgt een goed functionerende airco juist weer voor extra veiligheid; het zorgt ervoor dat uw ramen niet beslaan en dat u een heldere blik op de weg heeft. Airco onderhoud in Kesteren kunnen wij voor u verzorgen.

Vullen van airco

Voor een optimale werking van de airco is een juiste hoeveelheid koudemiddel vereist. Autobedrijf van Brenk beschikt over apparatuur om airco’s bij te vullen. Ook het nieuwe 1234YF koudemiddel vullen we zonder problemen bij.

Opsporen van lekkages

Om lekkage in uw aircosysteem op te sporen maken we gebruik van ons systeem met formeergas. Dit is een mengsel van 95 procent stikstof en 5 procent waterstof. Formeergas 95/5 is onschadelijk voor het milieu. Dankzij het gas en onze speciale elektronische lekdetector hebben we het lek in no-time gevonden.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken