Diensten - Autobedrijf van Brenk BV

Diensten

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs

De diensten van Autobedrijf van Brenk

Woont u in of nabij Kesteren en bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Onze klanten beoordelen ons met een score van 9,5 op Klantenvertellen. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken vakkundig te onderhouden. U kunt bij ons terecht voor alle zaken wat maar met uw auto te maken heeft. Of het nu onderhoud, reparatie of het installeren van een trekhaak betreft; onze medewerkers staan voor u klaar.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken