Schadeherstel bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Schadeherstel

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Schadeherstel

Schadeherstel bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf voor schadeherstel van uw auto? Onze klanten beoordelen ons met een score van 9,5 op Klantenvertellen. Autobedrijf van Brenk verzorgt het schadeherstel van uw auto! Hiervoor werken we samen met gerenommeerde bedrijven die vakbekwaam zijn in het herstellen van autoschade. Denk hierbij aan uitdeuken, spuiten en het vervangen van onderdelen zoals bumpers en koplampen.

Wat kost schadeherstel?

De prijs voor het herstellen is afhankelijk van de schade aan uw auto. Elke schade is tenslotte weer anders. Wilt u graag weten wat het kost om de schade aan uw auto te laten herstellen? Rij dan even lang op Spoorstraat 59 in Kesteren. Onze professionals maken dan een inschatting van de schade en wat het kost om te repareren. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Schadeherstel via verzekeraar

Autobedrijf van Brenk is erkend schadehersteller en kan dus voor vrijwel elke verzekeringsmaatschappij uw schade repareren. In de meeste gevallen kunnen wij uw schade repareren zonder verhoging van het eigen risico. Vraag vooraf wel even naar de voorwaarden bij uw verzekeringsmaatschappij.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken