APK Regelgeving - Autobedrijf van Brenk BV

APK Regelgeving

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs

Wet en regels over APK

Als uw auto drie of vier jaar oud is, moet u hem elk jaar of om de twee jaar APK laten keuren. Auto’s ouder dan acht jaar moeten elk jaar worden voorzien van een nieuwe APK keuring. De APK regelgeving is er om ervoor te zorgen dat alle auto’s op de weg veilig zijn. Voldoet uw auto niet aan de APK regelgeving eisen? Dan mag u onder geen beding de weg op! Als uw auto goedgekeurd is, wil dat zeggen dat uw auto op dat moment aan de veiligheidseisen en de eisen voor het milieu voldoet. Maar tussen twee APK keuringen door kunnen er natuurlijk problemen ontstaan; laat uw auto daarom altijd regelmatig onderhouden en wacht niet te lang met een kleine beurt of een grote beurt.

Gratis APK bij een grote beurt

Als u de APK keuring combineert met een grote beurt, voeren we de APK keuring gratis voor u uit! Bekijk meer informatie over de grote beurt op deze pagina.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken