Remmenservice - Autobedrijf van Brenk BV

Remmenservice

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Remmenservice

Remblokken of remschijven vervangen

Het remsysteem behoort tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Maar net als de andere onderdelen is het remsysteem ook gevoelig voor slijtage. Onnodig doorrijden met versleten remmen, kan leiden tot dure reparaties en onveilige situaties. Het vervangen van remblokken en/of remschijven biedt zekerheid. Geef de remmen van uw auto daarom de aandacht die ze verdienen en laat ze regelmatig controleren. Met de remmenservice van Autobedrijf van Brenk kunt u veilig met uw auto de weg op.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken