Banden balanceren - Autobedrijf van Brenk BV

Banden balanceren

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Banden balanceren

Banden balanceren bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Tijdens het rijden last van trillingen of een trillend stuur? Dan wordt het tijd om uw banden te laten balanceren. Zodra een band uit balans raakt ontstaat er bij elke omwenteling een trilling. Hinderlijk voor u als bestuurder maar ook slecht voor uw banden, die door de trillingen een stuk sneller slijten. Autobedrijf van Brenk balanceert uw banden op vakkundige wijze, zodat uw auto weer soepel en comfortabel rijdt.

Uitlijnen vs balanceren

Bij uitlijnen denken we aan de ophanging van de wielen, of deze in de juiste stand staan. Dit zorgt ervoor dat de banden niet verkeerd afslijten. Het uitbalanceren van de wielen betreft het in balans brengen van de velg en band. Als er onbalans is, dan worden er loodjes geplaatst op de velg waardoor de banden soepel lopen in elk toerental. Dit verhoogt het rijcomfort en brengt trillingen naar een minimaal niveau. Autobedrijf van Brenk verzorgt het uitlijnen en balanceren van uw wielen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Afspraak maken