Ruit vervangen en sterreparatie - Autobedrijf van Brenk BV

Ruit vervangen en sterreparatie

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Ruit vervangen en sterreparatie

Ruit vervangen bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Heeft u last van een grote ster in uw voorruit? Dan is een nieuwe ruit noodzakelijk. Autobedrijf van Brenk is specialist in het vervangen van voorruiten voor personenauto’s en bestelwagens. Onze specialisten verwijderen uw oude ruit en plaatsen de nieuwe OEM ruit volgens de voorschriften van de fabrikant. Een staaltje vakmanschap dus!

Sterreparatie bij Autobedrijf van Brenk

Niet in alle gevallen is het vervangen van een ruit noodzakelijk. In veel gevallen kunnen we een (kleine) ster in de autoruit goed repareren. We proberen de reparatie zo vakkundig mogelijk uit te voeren, zodat de ster vrijwel niet meer zichtbaar is. Tevens voorkomt u met sterreparatie ook verder scheuren en schade aan uw voorruit.

Ruitvervangen of sterreparatie via uw verzekering

Autobedrijf van Brenk is een erkend autobedrijf. Schade aan uw voorruit kunt u dus ook via uw verzekering bij ons laten uitvoeren. Vraag vooraf bij ons naar de voorwaarden.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken