Banden wisselen - Autobedrijf van Brenk BV

Banden wisselen

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Banden wisselen

Banden wisselen bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Banden wisselen in Kesteren kan bij Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59. Onze vakkundige monteurs wisselen de banden, zodat u veilig kan rondrijden. U kunt ervoor kiezen om alleen een wielenwissel uit te laten voeren maar ook om de auto te balanceren en eventueel uit te lijnen.

Uitlijnen en balanceren

Bij uitlijnen denken we aan de ophanging van de wielen, of deze in de juiste stand staan. Dit zorgt ervoor dat de banden niet verkeerd afslijten. Het uitbalanceren van de wielen betreft het in balans brengen van de velg en band. Als er onbalans is, dan worden er loodjes geplaatst op de velg waardoor de banden soepel lopen in elk toerental. Dit verhoogt het rijcomfort en brengt trillingen naar een minimaal niveau. Autobedrijf van Brenk verzorgt het uitlijnen en balanceren van uw wielen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Afspraak maken