Grote beurt - Autobedrijf van Brenk BV

Grote beurt

  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijke service
  • Vakbekwame monteurs
Grote beurt

Grote beurt bij Autobedrijf van Brenk in Kesteren

Met een grote beurt controleren we uw auto op alle cruciale punten, vullen we vloeistoffen bij- en vervangen deze als het nodig is. Door het preventief uitvoeren van onderhoud, voorkomt u schade en de kans dat u voor onverwachte verassingen komt te staan. Tijdens de controle zorgen we dat u op de hoogte wordt gebracht over de staat van uw auto. Indien we onderdelen moeten repareren of vervangen, ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave. Wilt u tijdens het uitvoeren van de grote beurt gebruik maken van een leenauto? Ook deze hebben wij tot onze beschikking.

Gratis APK bij grote beurt

Omdat wij uw auto tijdens een grote beurt volledig controleren, bieden wij bij afname van een grote beurt gratis APK keuring aan. Op deze manier kunt u weer veilig de weg op.

Meer informatie of een afspraak maken?

Meer weten of een afspraak maken? Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf van Brenk aan Spoorstraat 59 in Kesteren rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0488 75 90 90 of via e-mail op info@autobedrijfvanbrenk.nl.

Autobedrijf van Brenk is NEN 9140 gecertificeerd

Deze norm maakt het mogelijk dat we veilig en verantwoord werken aan hybride en elektrische voertuigen door het wegnemen van elektrische gevaren. Daarnaast biedt de norm voorschriften voor veilige opslag van (vermoedelijk) beschadigde hybride en elektrische voertuigen en elektrisch gevaarlijke onderdelen van deze voertuigen. Kortom uw elektrische voertuig is bij ons in goede handen.

Afspraak maken