6 Jaar Autobedrijf van Brenk - Autobedrijf van Brenk BV
6 Jaar Autobedrijf van Brenk

6 Jaar Autobedrijf van Brenk

Wie jarig is trakteert! Autobedrijf van Brenk bestaat inmiddels 6 jaar;  en dat mag gevierd worden. Daarom ontvangt elke klant die bij ons komt voor aanschaf van een occasion, onderhoud of reparatie een gratis strandbal! (op=op)

Inmiddels is Autobedrijf van Brenk niet meer weg te denken uit Kesteren. Klanten weten ons van “heinde en ver” te vinden, vertelt Evert-Jan. Ons uitgebreide aanbod met betrouwbare occasions in combinatie met uitstekende service en vakkundige monteurs, is een succes gebleken. Er zijn soms gezinnen, die bij ons zelfs twee auto’s tegelijk aanschaffen. Dat vertrouwen is voor ons natuurlijk wel het ultieme visitekaartje!

Verder hebben we natuurlijk de afgelopen 6 jaar niet stilgezeten. Onze showroom is flink uitgebreid en we hebben ook geïnvesteerd in onze werkplaats. Alles om onze klanten optimaal te bedienen.

We hechten veel waarde aan onze bekende service en houden van eerlijk en open zijn naar onze klanten. Dit hopen we in de toekomst verder voort te zetten. Op naar het volgende jubileum!